Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Van Gogh – Ved evighedens port

Kunstnerens liv Læs mere
2019
Drama
110 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes Rakuten TV

Det biografiske drama 'Van Gogh – Ved evighedens port' handler om den kæmpende hollandske kunstmaler Vincent van Gogh.

Plaget af fattigdom, modstand og en lede ved Paris' grå klima rejser Vincent til den sydfranske by, Arles, for at finde det sollys, som både inspirerer hans kunst og holder ham i live.

Vanviddet er nemlig aldrig langt fra den stakkels mand, der kun klarer sig igennem hverdagen ved hjælp af en kærlig og mere succesfuld bror, venskabet med maleren Paul Gauguin og ikke mindst passionen for at male.  

'Van Gogh – Ved evighedens port' blev Oscar-nomineret i kraft af Willem Dafoes præstation som den legendariske kunstner, der aldrig oplevede anerkendelse i sin levetid, og som især er kendt for at have skåret sit eget øre af.

Filmen er instrueret af kunstneren Julian Schnabel, der bl.a. stod bag den Oscar-nominerede Dykkerklokken og sommerfuglen. Udover Dafoe ses Oscar Isaac i rollen som Paul Gauguin, mens Mads Mikkelsen også medvirker. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.