Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Venom

Spider-Mans mørke modstykke Læs mere
2018
Action
112 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Actionfilmen 'Venom' er en spin-off-film til Spider-Man universet, der introducerer antihelten Venom som hovedkarakter.

Filmen handler om journalisten Eddie Brock, der efter et interview med den lyssky videnskabsmand Charlton Drake fra The Life Foundation, bliver fyret og mister sin forlovede Anne.

I sin søgen efter sandheden om Drake og hans foretagende kommer Eddie i kontakt med en udenjordisk eksistens, en såkaldt symbiot, som overtager hans krop. Det gør ham til et væsen med superkræfter, skarpe tænder og en lang, slimet tunge, og som Venom har han, modsat andre superhelte, ingen skrupler med at tage liv. 

Venom har optrådt i Marvel-tegneserierne siden 80'erne, først som Spider-Mans modstander og sidenhen i sine egen solo-historier. Han har været med i adskillige tegnefilm og optrådte senest i Spider-Man 3.

Superheltefilmen kan være den første i et nyt univers fra Sony fokuseret på netop Spider-Mans persongalleri, der også tæller bl.a. Carnage og Morbius samt Silver Sable og Black Cat i den allerede offentliggjorte Silver & Black. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.