Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Vicky Cristina Barcelona

Woody Allens film med Penelope Cruz og Scarlett Johansson Læs mere
2008
Komedie
97 min
Kan streames på
SF Anytime Paramount+ HBO Nordic Blockbuster Viaplay

I Woody Allens 'Vicky Cristina Barcelona' er de amerikanske veninder Vicky (Rebecca Hall) og Cristina (Scarlett Johansson) på ferie i Barcelona.

På et galleri møder de den charmerende og direkte kunstnerboheme José Antonio (Javier Bardem), der uden omsvøb tilbyder både sightseeing og sex. Cristina lader sig friste, og langsomt tør den forsigtige Vicky op og overgiver sig til den varmblodede spanske passion.

Vicky og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, hvor tiltrækning og temperament kulminerer i en overophedning af begær og disharmoni, da ex-konen Maria Elena (Penélope Cruz) gør sin dramatiske entré.

Woody Allen har filmet sine seneste tre film i London, men i 'Vicki Cristina Barcelona' har Barcelona inspireret den flittige instruktør til at skabe en finurlig og filosofisk hyldest til flirten og passionen - og ikke mindst til selve byen.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.