Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

West Side Story

Spielbergs musical-genindspilning Læs mere
2021
Drama
156 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes Disney+ SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'West Side Story' er baseret på Broadway-musicalen af samme navn fra 1957. Som i den originale musical-opsætning handler denne nye filmversion også om forbudt kærlighed og farlig rivalisering mellem de to bander the Jets og the Sharks.

Det er dog ikke første gang, at musicalen er blevet genskabt som film, for i 1961 blev det til en yderst succesrig, Oscar-vindende version af Jerome Robbins og Robert Wise.

Den både musikalske og romantiske fortælling blev i sin originale Broadway-form nomineret til hele seks Tony-priser, mens filmatiseringen fra 1961 modtog intet mindre end 11 Oscar-nomineringer, hvoraf den vandt hele 10 statuetter, herunder for Bedste film.

Musicalen er desuden inspireret af William Shakespeares klassiske tragedie 'Romeo og Julie', men altså som musical sat i 1950'ernes Upper West Side i New York.

'West Side Story' anno 2021 er instrueret af ingen ringere end Steven Spielberg, der har adskillige klassikere bag sig, bl.a. Jaws, E.T., Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark og Schindler's List med flere. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.