Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

What Richard Did

Drama med bl.a. Lars Mikkelsen Læs mere
2013
Drama
88 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

I 'What Richard Did' er Richard Karlsen en ung, talentfuld atlet og ubestridt alfahan blandt vennerne i det sydlige Dublin, men skolen er slut, og nu venter universitetet samt voksenlivet. Richard er derfor opsat på at nyde sommeren i fulde drag, før tilværelsen ændrer sig for altid.

Han hænger ud med vennerne, bruger tid med familien, og sidst men ikke mindst forelsker han sig hovedkuls i Lara, der gengælder følelserne. Richard er lykkelig, og fremtiden synes fuld af muligheder, indtil en enkelt handling spolerer alt og på et splitsekund ændrer livet for både ham og de personer, der er tættest på.

Titelrollen i det irske drama ’What Richard Did’ spilles af Jack Reynor, der har høstet stor opmærksomhed for sin præstation og efterfølgende fået en bærende rolle i den kommende actionfilm Transformers: Age of Extinction.

Filmen byder også på roller til bl.a. danske Lars Mikkelsen, der senest har været aktuel i de danske biografer med Viceværten (2012) og Max Pinlig på Roskilde (2012).

'What Richard Did' er instrueret af Lenny Abrahamson, der næste gang er aktuel med det sort-humoristiske drama 'Frank' om en kultdyrket rocksanger spillet af Michael Fassbender.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.