Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Viceværten

Pigen med de helbredende kræfter Læs mere
2012
Dansk
88 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

I det danske drama 'Viceværten' er den 60-årige Per (Lars Mikkelsen) vicevært i et moderne boligbyggeri.

På grund af sit dårlige humør og generelle sortsyn har Per kun to venner, som han tilmed hundser rundt med. Han har skubbet sin kone fra sig, og hans søn er i fængsel.

En dag finder han en nøgen pige (Julie Zangenberg) i en tom lejlighed, som var hun dumpet ned fra himlen. Han tager hende med hjem, og det viser sig nu, at både Pers ryg og vennens dårlige knæ er blevet helbredt.

Nu rejser spørgsmålet sig, om det er pigen, der har helbredende kræfter. Vennerne har venner, der også skal helbredes, og da Per får nok og nægter dem adgang til pigen, kommer han på kant med alt og alle.

Lars Mikkelsen (En kærlighedshistorie) og Nicolaj Kopernikus (Bænken) spiller de to mandlige hovedroller i filmen. Julie Zangenberg tager springet fra barnestjerne i familiefilmen 'Klatretøsen' (2002) til rollen som den unge pige, Per finder i en lejlighed.

Det er Katrine Wiedemanns anden film som instruktør efter 'Fruen på Hamre' i 2000, der også havde Nicolaj Kopernikus på rollelisten.

Rating star
2.9
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.