Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

What We Do in the Shadows

Komedie
86 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

I et lille hus i Wellington, New Zealand bor de fire vampyrer og venner Viago (379 år), Deacon (183 år), Vladislav (862 år) og Petyr (8.000 år). Vi følger deres hverdagsliv på godt og ondt - lige fra hvis tur det er til at vaske op, til hvem der har slået det seneste offer ihjel.

Uden venner til at invitere dem indenfor på byens natklubber, har de helt mistet grebet og er ikke up-todate med at være unge med de unge – indtil de møder Nick og Stu...

Med dybt original humor, spandevis af blod og konstante overraskelser er mockumentaryen 'What We Do in the Shadows' godt på vej til at blive en nyklassiker. Et filmhold har fået lov til at følge et vampyr-kollektivs gøren og laden i en periode – begyndende med fællesmødet, hvor kollektivets selvudnævnte leder Viago skælder ud over stablerne af uvaskede blodige tallerkener. Men filmen får også i sine tilbageblik på de enkelte vampyrers lange liv demonstreret en udpræget historisk bevidsthed!

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.