Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Wonka

Historien før fabrikken Læs mere
2023
Adventure
112 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy SF Anytime
Fallback image

Filmen 'Wonka' handler om Willy Wonka-karakteren fra Roald Dahls elskede roman om 'Charlie og chokoladefabrikken. En historie som før er blevet filmatiseret i Willy Wonka & the Chocolate Factory med Gene Wilder og Charlie and the Chocolate Factory med Johnny Depp i rollen.

Fyldt med håb og eventyrmod ankommer Willy Wonka til den store by med en masse ideer til den butik, han vil åbne. Dagdrømmere er dog ikke velkomne i byen, og Willy kommer hurtigt i problemer med både myndigheder og folk, der franarrer ham hans sidste penge. 

Dertil kommer en fornærmet Oompa-Loompa og endnu værre: Byens chokoladekartel, der indædt holder på at bevare deres chokolademonopol. Intet kan dog stoppe verdens største chokoladeopfinder!

Timothée Chalamet fra bl.a. Dune spiller hovedrollen som en ung Willy Wonka, der er spækket med ideer og fast besluttet på at ændre verden én lækker bid ad gangen. Alt starter med en drøm, og møder man Willy Wonka, så går de måske i opfyldelse.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.