Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Your Name

To teenagere bytter krop Læs mere
2017
Animation
106 min
Kan streames på
C More Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster

'Your Name' er en animationsfilm om drengen Taki fra Tokyo og pigen Mitsuha fra en lille landsby. De to teenagere bliver en dag forbundet til hinanden på en ganske særlig måde, da de bytter kroppe, mens de sover.

For deres omverden begynder Taki og Misuha radikalt at ændre personlighed, og sammen sætter de sig for at finde ud af, hvad der er på færde. Noget tyder på, at hændelsen har forbindelse til et mystisk meteornedslag.

'Your Name' er ikke bare en hvilken som helst ny, japansk animationsfilm. Den er intet mindre end den største anime-succes i verden nogensinde med 354 mio. dollars i indtjening. Endda større end kendte klassikere som Akira og Chihiro og heksene.

Den metafysiske historie indeholder både en god portion fantasy og humor, og der er flere lag i fortællingen, der giver noget at tænke over, når rulleteksterne er forbi.

'Your Name' bygger på instruktøren Makoto Shinkais egen roman og vises på japansk med danske tekster. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.