Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Your Sister's Sister

Trekantsdrama i ødemarken Læs mere
2012
Drama
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I filmen 'Your Sister's Sister' ryger Jack på etårsdagen for sin brors død tilbage i en tåge af sorg.

Hans gode veninde Iris sender ham derfor ud til sin fars hytte langt ude på landet. Her er idyl og ro. Men Iris’ søster Hannah er også i hytten, i færd med at hele sårene efter et forlist forhold.

Efter Jack og Hannahs forsøg på at drukne sorgerne i tequila ender de i seng sammen. Da Iris dukker uanmeldt op næste dag for at blotte sine følelser for Jack, bliver det startskuddet på nogle afslørende dage, hvor hemmeligheder bliver gravet frem langt væk fra al civilisation.

Instruktøren Lynn Shelton har tidligere stået bag indie-dramaer som 'My Effortless Brilliance' (2008) og 'Humpday' (2009). Begge film er frontløbere i mumblecore-bølgen, som Shelton var med til at starte. Mumblecore indbefatter et lavt budget, amatør-skuespillere og overvejende improvisation.

'Your Sister's Sister' bruger dog langt fra amatør-skuespillere, men meget af plottet er blevet improviseret under optagelserne. I rollen som Iris ses Emily Blunt, som fik sit gennembrud i 'The Devil Wears Prada' (2006), og som senere har spillet med i film som 'The Young Victoria' (2009) og 'Looper' (2012).

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.