Gå til hovedindhold

10 år efter megahit: Ny sæson slår de to foregående fusere

Skal du se med?

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Antologi-serien True Detective er fra i dag klar til streaming på HBO Max med sin 4. sæson, hvor jagten går ind på en ny morder.

I den nye sæson finder man erfarne kræfter foran kameraet, da det er ingen ringere end Jodie Foster, der spiller Liz Danvers - en af den nye sæsons detektiver.

4. sæson er blevet virkelig godt modtaget af anmeldere allerede. Bl.a. er den blevet kaldt den bedste sæson siden den første og har i skrivende stund en friskhed på hele 92% hos Rotten Tomatoes, der har samlet et gennemsnit på baggrund af 72 anmeldelser.

Jodie Fosters præstation bliver bl.a. også fremhævet som værede helt magisk, mens flere fremhæver sæsonen som i liga med den første, vi i år fik for hele 10 år siden, mens en anmeldelse endda går så langt som til at sige, at 4. sæson lige netop overgår den 1. sæson.

LÆS OGSÅ: 6 serier du skal se i januar

Det er ikke første gang, at Jodie Foster har leget kispus med en morder. Det har hun også gjort som FBI-agenten Clarice Starling i The Silence of the Lambs overfor Anthony Hopkins' kannibal Hannibal Lecter.

Jodie Foster får i serien selskab af stortalentet Kali Reis som detektiven Evangeline Navarro. Duoen sendes her til Alaska, hvor otte mænd er forsvundet sporløst på et sted, der er kendt for sine lange vinternætter.

Det er således her i mørket, at de to detektiver må konfrontere deres eget mørke samt grave dybt for at finde de hemmeligheder, som er begravet under isen.

'True Detective' - sæson 4 kan ses på HBO Max fra den 15. januar.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.