Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i juni

Med stormester, stjernekrig og superhelte

Skrevet af StreamingGuide


Selv hvis man ikke fjernede sig fra TV-skærmen overhovedet i juni måned, ville man nok ikke løbe tør for spændende nyt indhold at følge med i.

Vi har forsøgt at udvælge de 10 enten nye eller tilbagevendende serier, som vi glæder os mest til i den kommende måned.

Vi skal bl.a. ud og "glampe" med Paprika Steen, eksplodere superheltehoveder med Homelander og svinge vores lyssværd i en galakse langt, langt borte med Jedi-ordenen.

Du finder de 10 serier, du skal se i juni måned, herunder:

Paradisehotel.jpg
Viaplay / Janus Nielsen

Paradise Hotel: Sæson 20

Der kommer til at være fuld smadder på dramaet fra start, når Rikke og Olivia byder velkommen til den nye sæson af 'Paradise Hotel'.

Endnu engang træder 9 unge, smukke mennesker ind i deres livs eventyr. Jubilæumssæsonen lover vilde twists, taktik, drama, fest, flirt, forelskelse og hårde dilemmaer, hvor gæsterne gang på gang skal vælge, om venskab og kærlighed betyder mere end spillet, når der skal kæmpes om stole og dermed overlevelse.

Sæson 20 af 'Paradise Hotel' kan ses på Viaplay fra d. 4. juni

Acolyte2.jpg
Disney

Star Wars: The Acolyte

Star Wars har efterhånden udvidet sig langt forbi de originale film med et massivt katalog af film og serier, der enten allerede er udgivet eller i øjeblikket er i produktion, lige fra politiske thrillere til actionserier og endda serier for børn.

Mens 'Andor' har været en af ​​de mest "voksne" og modne Star Wars-projekter hidtil, vil 'The Acolyte' helt sikkert prøve at tage den titel fra den.

Serien dækker en aldrig før set æra i Star Wars-universet. Kronologisk vil den foregå 100 år før begivenhederne i 'Star Wars: The Phantom Menace', så mange elskede karakterer som Count Dooku, Qui-Jon Jin og Obi-Wan Kenobi var ikke engang født endnu.

En efterforskning af et chokerende forbrydelsestog stiller en respekteret Jedi-mester (Lee Jung-jae) op imod en farlig kriger fra hans fortid (Amandla Stenberg). Efterhånden som flere spor dukker op, bevæger de sig ned ad en mørk sti, hvor skumle kræfter afslører, at alt ikke er, som det ser ud.

'Star Wars: The Acolyte' kan ses på Disney+ fra d. 5. juni.

SweetTooth.jpg
Netflix

Sweet Tooth: Sæson 3

Siden dens premiere på Netflix i 2021 er 'Sweet Tooth' blevet en sand fanfavorit. Nu forbereder fans sig på afslutningen, når tredje og sidste sæson rammer streamingtjenesten denne måned.

Serien foregår på en version af Jorden, der er hærget af en mystisk virus, mens hybridversioner af menneske-dyre-børn dukker op.

Med Gus (Christian Convery) i hovedrollen som en nysgerrig og modig halvhjort-hybrid tager serien os gennem ruinerne af USA, mens drengen knytter et ubrydeligt bånd med Tommy Jepperd (Nonso Anozie), også kaldet Big Man.

Seriens skaber, Jim Mickle, har selv udtalt, at sæson 3 vil tage en mørkere drejning end sin forgænger. Convery, der spiller hovedpersonen Gus, har også udtalt, at "Gus vokser sammen med serien, og begynder at modnes, efterhånden som temaerne bliver mørkere."

Dette stemningsskift i den kommende sæson vil helt sikkert få seere ud på kanten af ​​deres sæde, når de ser Gus navigere gennem den mørke og farlige post-apokalyptiske verden.

Sæson 3 af 'Sweet Tooth' kan ses på Netflix fra d. 6. juni.

JeremyRennerKingstown.jpg
SkyShowtime

Mayor of Kingstown: Sæson 3

Vi har længe vidst, at intet kan slå Jeremy Renner ud, og det samme kan siges om hans Mayor of Kingstown-karakter, Mike McLusky.

Ligesom i de tidligere sæsoner vil den kommende dykke ned i politik, banderelateret vold og racisme, alt imens Mike er tvunget til at konfrontere nogle dæmoner fra sin fortid - både billedligt og bogstaveligt.

Efter en tæt på dødbringende ulykke med en sneplov i starten af sidste år var det uklart, hvornår - hvis overhovedet – Jeremy Renner ville være i stand til at fortsætte sit arbejde foran kameraet. Men vi kan alle ånde lettet op, da Marvel-stjernen nu er tilbage stærkere end nogensinde.

Tredje sæson af 'Mayor of Kingstown' kan ses på ShyShowtime fra d. 6. juni.

Stormester.jpg
TV2

Stormester

Stormesteren Lasse Rimmer og hans trofaste assistent Mark Le Fêvre har igen inviteret 5 kendte krøllede hjerner til at løse alverdens gakkede udfordringer.

Tobias Dybvad, Puk Elgård, Natasha Brock, Mathias Helt og Carsten Eskelund sidder i de varme stole, når det populære underholdningsprogram igen løber over de danske TV-skærme denne måned.

Den nye sæson af 'Stormester' kan ses på TV2 Play fra d. 7. juni.

Presumedinnocent.jpg
Apple TV+

Presumed Innocent

Donnie Darko- og Nightcrawler-stjernen, Jake Gyllenhaal, har på en eller anden måde formået at holde sig fra det store TV-boom, som har set en lang række Hollywood-stjerner rykke fra det store lærred til hjemmeskærmen. Indtil nu.

Gyllenhaal påtager sig nu sin første store TV-hovedrolle i retssalsdramaet 'Presumed Innocent', der er baseret på bestsellerromanen af samme navn fra 1987. Bogen er tidligere blevet filmatiseret i 1990, hvor det dengang var Harrison Ford, der indtog hovedrollen Rusty Sabich; en offentlig anklager, som bliver anklaget for at myrde sin kollega (og elskerinde).

Bag serien står bl.a. J.J. Abrams og Big Little Lies-skaberen David E. Kelley, så der er nok gode chancer for, at der kommer til at være twists, der slår dig bagover, undervejs.

'Presumed Innocent' kan ses på Apple TV+ fra d. 12. juni.

 

Theboyshomelander.jpg
Prime Video

The Boys: Sæson 4

'The Boys' har i sine første tre sæsoner været kendt for at skubbe grænserne så langt, som man overhovedet kan, for hvor vanvittige og groteske ting man kan vise på TV. Og spørger man den tilbagevendende skuespiller, Simon Pegg, bliver den nye sæson kun vildere og, som han selv udtrykker det, "sick as fuck".

Serieskaberen Eric Kripke har bekræftet, at sæson 4 vil fokusere på Billy Butcher og Homelanders kamp om drengen Ryan, og har sammenlignet deres situation med sitcommen 'My Two Dads' fra 1980'erne.

Den nye sæson vil også i høj grad lægge mere fokus på Victoria Neuman, der kommer faretruende tæt på det ovale kontor, hvilket kunne have blodige konsekvenser.

4. sæson af 'The Boys' kan ses på Prime Video fra d. 13. juni.

Bridgertonseason3.jpg
Netflix

Bridgerton: Sæson 3 - Del 2

På med de flotte kjoler og tag det nyeste sladderblad fra Lady Whistledown under armen. Netflix er nemlig snart klar med anden del af 3. sæson af successerien 'Bridgerton'.

Netflix har holdt spændingen i live ved at splitte den tredje sæson op i to, og der er stadig en hel del tilbage at udforske. Og meget ligesom Penelope Featherington og Colin Bridgerton efter den karettur, kan vi ikke vente på mere.

Anden del af tredje sæson af 'Bridgerton' kan ses på Netflix fra d. 13. juni.

NamaStay.jpg
DR

NamaStay

Sidste år så vi Paprika Steen og Lars Brygmann som henholdsvis Tove Ditlevsen og hendes brutale ægtemand, Victor Andreasen i dramafilmen 'Toves Værelse'. Nu skal de to stjerner igen spille et ægtepar, men denne gang i en lidt mere munter setting.

DR er nemlig snart klar med komedieserien 'Namastay', der handler om Charlotte og Andreas Schultz Andersen, som sammen åbner et fantastisk såkaldt "glamping-resort", der er en form for luksuriøs camping.

Nikolaj Steen er instruktør på serien, som altså har hans storesøster Paprika på rollelisten.

'NamaStay' kan ses på DR TV fra d. 14. juni.

house of the dragon header.jpg
House of the Dragon / Max

House of the Dragon: Sæson 2

Snart kan vi vende tilbage til en verden med krig, intriger og ikke mindst drager, for den næste sæson af 'House of the Dragon', er lige rundt om hjørnet. 

Der er endnu ikke afsløret det store fra den kommende sæson, men det trækker op til krig, for i Max' trailere og reklamer for serien, giver de seeren et valg: Team Black eller Team Green?

De to hold består af en række prominente figurer fra sæson 1, men i front finder man to dronninger, nemlig Rhaenyra Targaryen for Team Black og Alicent Hightower for Team Green. 

Derudover kan vi i den kommende sæson, se frem til en dansk rolle i form af Amanda Collin i rollen som Lady Jeyne Arryn.

'House of the Dragon' sæson 2 har premiere på Max den 17. juni.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.