Gå til hovedindhold

6 danskere er med i stor international Netflix-serie fra skaberne af 'Dark'

Se den mystiske trailer

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Den mystiske serie 1899 kan meget vel blive din næste binge-afhængighed!

Skaberne af Dark står bag den nye Netflix-serie, der har et stort international cast, der tæller op til fem danskere samt en dansk forfatter.

På rollelisten finder man nemlig dansk islæt i form af bl.a. Clara Rosager (Journal 64, Før frosten, The Rain), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain, Borgen), Alexandre Willaume (Rita, Tomb Raider), Maria Erwolter (Pusher II) og Martin Greis-Rosenthal (Kometernes Jul, Fædre & Mødre). 

Mens altså den danske forfatter Emil Nygaard Albertsen (Den skyldige) har været med i manuskript-rummet og hjulpet med at udvikle historien.

'1899' består af otte episoder og er historien om en række mystiske begivenheder, der finder sted på dækket af et migrantskib på rejsen fra Europa til New York.

Passagererne er en blanding af forskellige europæiske nationaliteter - forenet af deres fælles håb og drømme for det nye århundrede og deres fremtid i udlandet. Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrantskib, der driver på åbent hav.

Det, de finder ombord, vil forvandle deres vej til det forjættede land til et rædselsfuldt mareridt, der forbinder hver af passagerernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

'1899' kan ses på Netflix fra den 17. november.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.