Gå til hovedindhold

7 serier du skal se i juli

Med vikinger, karatemestre... og pølser

Skrevet af StreamingGuide


Hvis man nu står og er bekymret for, hvad man skal bruge sin sommerferie på, så tro på os, we got you!

Der er nemlig virkelig mange spændende serier på tapetet i juli måned, som nok skal holde dig underholdt hele måneden.

Vi har forsøgt at udvælge de 7 enten nye eller tilbagevendende serier, som vi glæder os mest til i den kommende måned.

Der er alt fra fræk animation til hypet kokkedrama til journalistisk krimi.

Du finder de 7 serier, du skal se i juni måned, herunder:

sausagparty.jpg
Prime

Sausage Party: Foodtopia

Animationsfilmen 'Sausage Party' fra 2016 tog madsex til næste niveau. I filmen fulgte vi pølsen Frank og hans andre madvenner, da den grusomme sandhed går op for dem: De skal spises af mennesker!

Nu vender de så tilbage i 'Sausage Party: Foodtopia', en serie på otte afsnit, der skildrer fødevarernes forsøg på at skabe deres eget samfund.

De mange stjerner fra filmen er tilbage på stemmeholdet. Man kan således glæde sig til at høre Seth Rogen, Michael Cera, Kristin Wiig, Edward Norton og mange flere servere flere groteske herligheder.

'Sausage Party: Foodtopia' kan ses fra d. 11. juli på Prime

vikingsvalhalla.jpg
Netflix

Vikings: Valhalla - sæson 3

Spin-off-serien 'Vikings: Valhalla' får i juli sin tredje og sidste sæson. Vikingerne Harald Sigurdsson (Leo Suter), Leif Eriksson (Sam Corlett), og Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) vender alle tilbage og er i større fare end nogensinde.

Og selvom det er sidste sæson, vil fans også møde to nye karakterer: Maniakes (Florian Munteanu), en frygtløs byzantinsk general, der kun svarer til Emiren, og Erik den Røde (Goran Višnjić), Leif og Freydís' far.

Serien foregår omkring 100 år efter den oprindelige Vikings, og mens spændingerne stiger mellem de nordiske krigere og englænderne, må vikingerne kæmpe for deres egen tro og territorium.

3. sæson af 'Vikings: Valhalla' kan ses på Netflix fra d. 11. juli.

thebear.jpg
Disney

The Bear - Sæson 3

Den første sæson af ‘The Bear’ kom ind fra sidelinjen og slog benene væk under publikum med velfortjent anerkendelse af Jeremy Allen Whites præstation som den unge kok Carmy.

Efter 4 Golden Globes og 10 Emmy-priser er serien nu tilbage med sin tredje sæson, hvor Carmy og hans restaurantpartner Sydney må gøre, hvad der skal til, for at få deres nye gourmetrestaurant til at løbe rundt og løfte niveauet helt til tops. Carmys ambition er nemlig at få en Michilin-stjerne.

Men det er ikke en god forretning kun at servere perfekte retter, så hele mandskabet på The Bear må arbejde for at holde restauranten i live. Alt imens Carmy kræver fortræffelighed fra hver eneste på sit hold.

Sæson 3 af 'The Bear' kan ses fra d. 17. juli på Disney+

cobrakai.jpg
Netflix

Cobra Kai - Sæson 6 del 1

Det er mere og mere almindeligt, at seriesæsoner bliver delt over i to, men 'Cobra Kai' overgår trenden og lader sin sjette sæson bestå af hele 15 episoder delt i tre.

Med sæson 6 vender vi tilbage til universet, der er en spin-offThe Karate Kid fra 1984. Det er sidste sæson i serien, som også får en filmisk afslutning engang til næste år.

Elever og deres senseis står denne gang overfor et valg om, hvorvidt de vil deltage i verdensmesterskabet i karakte, Sekai Taikai. Og selvom Terry Silver (Thomas Ian Griffith) muligvis blev besejret i slutningen af ​​sidste sæson, er Cobra Kai-grundlæggeren John Kreese (Martin Kove) tilbage i spil efter at have forfalsket sin død og flygtet fra fængslet.

1. del af 6. sæson af 'Cobra Kai kan ses på Netflix fra d. 18. juli

Timebandits.jpg
Apple TV+

Time Bandits

I 1981 skabte Monty Python-medlemmet Terry Gilliam en eventyrfilm med navn Time Bandits, hvor en dreng kommer på en episk rejse med en virkelig usædvanlig besætning og besøger forskellige perioder i historien. På rejsen møder han både fiktive og faktuelle, historiske personer bl.a. Robin Hood, Napoleon Bonaparte og Kong Agamemnon fra det antikke Grækenland.

Nu kommer serien, der bygger på den fantasifulde historie, og med Taika Waititi (Jojo Rabbit) blandt serieskaberne virker Time Bandits-serien til at være præcist i Gilliams ånd. Waititi spiller i øvrigt selv den guddommelig Supreme Being, mens rollelisten derudover består af bl.a. Lisa Kudrow, Rune Temte og Zoë Ventoura. Drengen Kevin spilles af Kal-El Tuck.

'Time Bandits' kan ses fra d. 24. juli på Apple TV+

graverne.jpg
TV2 © Henrik Ohsten

Graverne

TV2's store sommerserie handler om et hold af garvede, Cavling-vindende journalister, der lever en presset tilværelse i det nye medielandskab. Men et tip leder dem på sporet af en stor sag, der trækker tråde helt op til de øverste, politiske magtlag.

Alene baseret på den stjernespækkede rolleliste er der noget at glæde sig til. Mille Dinesen, Søren Malling, Katrine Greis-Rosenthal, Afshin Firouzi og Johanne Milland er alle at finde blandt de fremtrædende danske skuespillere i 'Graverne'.

'Graverne' kan ses på TV2 Play fra d. 28. juli

futurama12.jpg
Disney

Futurama – sæson 12

Matt Groening er måske mest kendt for The Simpsons, der netop har afsluttet sin 35. sæson. Men Groening er også skaberen bag 'Futurama', en anden animeret sitcom, der tager os adskillige år ud i fremtiden. Og hvor 'The Simpsons' har kørt nonstop fra 1989 til i dag, har 'Futurama' haft flere pauser undervejs.

Senest afsluttede man i 2013, men efter 10 år vendte serien tilbage på streamingtjenesten Disney+ via samarbejdet med Hulu.

Nu er vi så kommet til sæson 12, hvor vi igen stifter bekendtskab med den umage ”familie” bestående af Fry, Leela, Bender og Professor Farnsworth. Og det stopper ikke der. Hulu har bestilt en sidste sæson til premiere i 2026.

12. sæson af 'Futurama' kan ses fra d. 29. juli på Disney+.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.