Gå til hovedindhold

Amy Adams er vidne til et mord i traileren til 'Kvinden i vinduet'

Intet er, som det ser ud i ny psykologisk thriller baseret på A.J. Finns bestseller

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


'Kvinden i vinduet' har været længe undervejs, men to år efter dens forventede ankomst, kan man endelig snart se Amy Adams (Arrival, Man of Steel), som den agorafobiske børnepsykolog Anna, der føler sig mest tryg, når hun betragter verden gennem vinduet fra sin lejlighed.

Efter at have observeret familien på den anden side af vejen, bliver hun pludselig vidne til et overfald på den smukke Jane. Hendes verden vendes på hovedet, da Jane viser sig stadig at være i live... Det er bare ikke den samme kvinde, som Anna har mødt.

Men hvad skete der i virkeligheden? Overværerede hun virkelig en brutal forbrydelse eller er det hele ren indbildning?

Det sættes der spørgsmålstegn ved i den nye trailer til Joe Wrights (Soning, Darkest Hour) stjernespækkede psykologiske thriller, der har foruden Amy Adams, har Oscar-vinderne Julianne Moore og Gary Oldman på rollelisten. De får selskab af andre store navne, heriblandt Jennifer Jason Leigh, Anthony Mackie og Wyatt Russell.

Filmen synes handlingsmæssigt at trække tråde til Hitchcock-klassikeren Rear Window, hvor James Stewart spiller fotografen Jeff, der er fanget i sin lejlighed med et brækket ben. Efter at have overvåget sine naboer i lejligheden overfor, bliver han overbevist om at et mord er blevet begået.

Traileren til ’Kvinden i vinduet’ lægger op til spændingsfyldt filmoplevelse på sofakanten, når filmatiseringen af A.J. Finns bedst sælgende roman af samme navn rammer Netflix den 14. maj.

’Kvinden i vinduet’ kan ses på Netflix fra den 14. maj 2021.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.