Gå til hovedindhold

Bad Boys er tilbage! Se actionfilmen med Will Smith i hjemmebiografen nu

Årets største biograffilm kan nu ses på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af kino.dk


Kuglerne flyver i Bad Boys For Life, når den umage politiduo Mike Lowrey og Marcus Burnett slår sig sammen til en sidste mission, inden Marcus går på pension.

Med en indtjening på over 400 millioner dollars er filmen den største biograffilm i 2020 indtil videre, og du kan nu opleve den i din hjemmebiograf.

Will Smith og Martin Lawrence leverer både god action og masser af grin 25 år efter den første Bad Boys og senere Bad Boys 2 fra 2003, og det er allerede bekræftet, at en fjerde film er på vej.

'Bad Boys For Life' kan købes og lejes på Bockbuster.dk nu:

I 'Bad Boys For Life' skal de to rapkæftede politimænd igen samarbejde, da de skal stoppe en kriminel bande, der søger at få hævn. Marcus Burnett er blevet en rigtig familiefar, der endda overvejer at gå på pension. Dette passer bestemt ikke Mike Lowrey, der er ramt af en midtlivskrise og stadig nyder singlelivet. De bliver dog nødt til at sætte deres forskelligeheder til side for at bekæmpe en fælles fjende. 

Flere af kino.dks brugere nød actionkomedien, og du kan læse et udvalg af deres anmeldelser herunder:

★★★★★★
- "Var inde og se den i går aftes, og hold kæft hvor er den sjov! Will og Martin skuffer bestemt ikke! #CantWaitForBadBoys4" (Nado Sinano)

★★★★★★
- "En fed film efter min mening. Jeg var godt underholdt under hele filmen - og man bliver jo lidt fanget af den, når man har set de andre utallige gange :-)" (Morten)

★★★★★★
- "Bad Boys For Life er endnu en fed film med Will Smith og Martin Lawrence - den skal I gå ind og se!!!" (Tom)

★★★★
-" (...) Vi grinte en del undervejs og var i godt humør, da vi forlod biografens mørke. Der må gerne komme en 4er for min skyld, og der behøver ikke gå 17 år igen :)" (Henriette69)

 'Bad Boys For Life' kan købes og lejes på Bockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.