Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Bad Boys For Life

... whatcha gonna do? Læs mere
2020
Action
123 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV Amazon Prime SF Anytime iTunes Viaplay

Actionfilmen 'Bad Boys For Life' er opfølgeren til Bad Boys (1995) og Bad Boys II (2003) med Will Smith og Martin Lawrence i rollerne som den umage politi-duo Mike Lowrey og Marcus Burnett.

De to ordenshåndhævere er gået ned ad hver deres vej i livet. Mike er stadig den evige single, der jagter adrenalinsuset i sit arbejde. Marcus er derimod en sat mand med familien som grundpille i livet.

Marcus går endda så langt som til at ville pensionere sig, hvilket hans makker bestemt ikke er begejstret for.

I 'Bad Boys For Life' må duoen dog atter gå sammen, da en brutal skurk har udset sig Mike som offer for sin plan, der trækker tråde tilbage i Mikes fortid.

Den eksplosionsglade instruktør Michael Bay står bag de to første film i serien. Han er også manden bag actionfilm som The Rock, Armageddon samt Transformers.

Denne gang er det de noget mere ukendte Adil El Arbi og Bilall Fallah, der står for instruktionen, og der er allerede rygter om en Bad Boys 4, for Will Smith og Martin Lawrence er 100 % bad boys for life. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.