Gå til hovedindhold

Bruce Willis er tilbage med ny action-trilogi

Die Hard-stjernen er gået på pension, men vi har ikke set det sidste til ham!

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Bruce Willis er officielt gået på pension pga. sygdommen afasi. Men vi har heldigvis ikke set det sidste til skuespilleren, som har været meget flittig foran kameraet de senere år. Således er der ifølge IMDb fem film på vej med stjernen, hvoraf tre af dem er en trilogi.

For nylig blev den første i trilogien, Detective Knight: Rogue, sendt ud i udvalgte amerikanske biografer og på VOD. Filmen foregår omkring Halloween, hvor Willis i rollen som politikommissæren James Knight skal finde nogle maskerede og bevæbnede røvere.

LÆS OGSÅ: Bruce Willis afviser: Har ikke solgt sit ansigt

Til jul følger 'Detective Knight: Redemption', og i januar kommer 'Detective Knight: Independence'. Trilogien skrives og instrueres af Edward Drake, som har arbejdet sammen med Willis ad flere omgange. Det skriver Collider.

Bruce Willis har siden 2020 medvirket i intet mindre end 20 spillefilm, ofte i hovedrollen, og det har i det hele taget været et årti med virkelig mange, virkelig dårligt anmeldte film for Die Hard-stjernen.

Det trækker dog intet fra, at han har medvirket i klassikere som The Sixth Sense, Armageddon, Sin City og Pulp Fiction og står som et af Hollywoods mest ikoniske navne.

Det er endnu ukendt, hvornår Detective Knight-trilogien lander i Danmark, men når den gør, bliver det formentlig direkte på streaming eller VOD.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.