Gå til hovedindhold

Casper Christensen afslører: Vigtigt Klovn-medlem er tilbage i sæson 9

Nye detaljer om kommende sæson af 'Klovn'

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Instruktør Mikkel Nørgaard har været en fast og vigtig del af Klovn-universet siden det allerførste afsnit, og er krediteret for at have instrueret hele 53 afsnit af serien samt de tre Klovn-spillefilm.

Nørgaard var dog hverken instruktør på den 7. sæson fra 2018 eller den igangværende sæson 8, hvor Casper Christensen har overtaget posten.

Men i et interview med StreamingGuide afslører Casper Christensen nu, at Mikkel Nørgaard vender tilbage og instruerer sine første Klovn-afsnit i over 10 år.

Det sker i en samtale omkring den kommende 9. sæson, som holdet lige nu er i gang med at optage. Til spørgsmål om, hvad vi kan forventes os af den næste sæson svarer Casper nemlig:

- Det du skal forestille dig er, at vi har hele tid har vidst, at vi skulle lave sæson 9.

- Så sæson 8 og sæson 9 er skrevet samtidig, og så har vi bagefter delt ud, hvad skal ligge i hvilken sæson, alt efter om vi skal optage det om sommeren, eller om skal vi optage det, mens det er dårligt vejr. Simpelthen ren praktik. Så afsnittene vil minde meget om det, du har set.

- Den eneste forskel er, at Mikkel [Nørgaard] har instrueret de fleste afsnit i sæson 9. Jeg har lige et par stykker i sæson 9 også, men ellers har Mikkel lavet de fleste. Så det vil nok være lidt flottere billeder. Det er nok den store forskel.

Klovn The Movie

 

- Vi har normalt Mikkel Nørgaard på, som i mine øjne er Danmarks bedste instruktør. Men han arbejdede i USA under den her sæson [8, red.], så det var derfor jeg overtog. Så det var i mangel af bedre.

Casper bekræfter yderligere, at den næste sæson vil bestå af otte afsnit, som det også er tilfældet med den aktuelle 8. sæson.

LÆS OGSÅ: Frank og Casper afslører deres egne 10 favoritafsnit fra 'Klovn'

Efter den seneste film, Klovn the Final, meldte duoen Casper og Frank ud, at de var færdige med Klovn-universet. Men det var de tydeligvis ikke. Derfor var det også nærliggende at høre Casper, om han forventer, at sæson 9 bliver afslutningen? Er der et finaleafsnit?

- Nu er vi simpelthen holdt op med at lukke ned for det her. Jeg kan sige helt ærligt, der ikke er nogen finale, hvor vi alle dør og sådan noget. 'Klovn' portrætterer en virkelighed. Så det ville være meget usædvanligt, hvis vi alle sammen døde. Så, det er en open end ... næsten. Høhøhø.

Hvad Caspers tvetydige "næsten" betyder, det må tiden vise. Komikeren vidste dog ikke præcist, hvornår vi kan forvente os at se sæson 9. Det er endnu ikke fastlagt. 

Men han beroligede os med, at sæson 8 jo stadig kører på TV2 og TV2 Play:

- Der kommer nogle vilde afsnit nu her. Det skal jeg fortælle dig. Pilou Asbæk er med, Ole Bornedal er tilbage. Der er masser af guf. Waage Sandø kommer også, der sker ting og sager, kan jeg love dig.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.