Gå til hovedindhold

Her er de medvirkende i den nye sæson af 'Klovn'

Gamle kendinge og nye gæstestjerner

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Om under 2 uger er Casper og Frank tilbage på dit tv i den 8. sæson af Klovn.

Mens vi venter i spænding på, hvad de to komikere har fundet på af pinligheder i denne omgang, har vi finkæmmet de sociale medier for at lave en liste over alle de gæster, som vi ved kommer til at medvirke i den nye sæson - der er sikkert en masse, som stadig er hemmelige!

Udover de selvskrevne Casper Christensen, som denne gang også instruerer, og Frank Hvam, så byder den nye sæson både på gamle kendinge og helt nye stjerner i det tåkrummende-univers.

Mia Lyhne er selvfølgelig tilbage som Franks hårdtprøvede kæreste Mia, mens det tidligere er blevet annonceret, at Casper Christensens kone i denne sæson vil være Fnug (Camilla Lehmann), som vi lærte at kende i den nyeste film Klovn the Final. Dermed kommer vi formentlig til hverken at se Iben Hjejle eller Lene Nystrøm.

På Casper Christensens egen Instagram har komikeren teaset en række af de nye gæster, der tæller:

Lånt fra Casper Christensens instagram
Foto lånt fra Casper Christensens Instagram. @therealcasperchristensen

 

Michael Carøe & Susan – entertaineren og hans Klovn-hustru Susan (Dya Josefine Hauch) har været en fast del af serien-universet siden den første sæson - og de vender tilbage i sæson 8.

Lars Hjortshøj er måske en af Klovn-universets mest usympatiske karakterer, og vi glæder os til, hvad de har fundet på til ham i den nye sæson.

Bo – Franks nevø fra Klovn The Movie spillet af Marcuz Jess Petersen har siden sin debut i universet kun haft små gæsteoptrædner i sæson 7 og i den seneste film, men i den nye sæson kan han måske få en større rolle i et afsnit.

I hvert fald har Casper delt et billede med Bo – ligesom at han også kan spottes i et andet opslag, hvor politiet ser ud til at være involveret.

Fætter Andreas - En af Klovns fanfavoritter, Mias fætter Andreas, er også klar i den nye sæson. Han optræder på et billede med Mias bror Mads, som altså også er tilbage.

Søster Inge – i et opslag præsenterer Casper en ny karakter ved navn ”Søster Inge”. Om det er et kaldenavn eller hun faktisk er relateret til Frank, det må tiden vise...

Pyker - Mias mor er også tilbage. Skuespiller Elsebeth Steentoft optræder på et billedet med Frank Hvam. Hun har smidt klappen for øjet, men har fået en pizza.

Kurt Ravn – Den 73-årige skuespilslegende ser ud til at få sin debut i ’Klovn’. Således har Casper delt et billede af Ravn i en sygeseng med teksten ”Hård weekend, røde?” – selvfølgelig med henvisning til skuespillerens kommunistiske karakter fra Matador.

I forrige sæson havde Casper & Frank en anden Matador-kollega med i form af pilfingeren Per Pallesen, mens de tog livet af Erik Clausen – det bliver spændende at se hvilken skæbne, der venter for Kurt Ravn i sæson 8.

Ole Bornedal – Den danske instruktør optrådte i den allerførste sæson af ’Klovn’ i afsnittet ’Fars sidste ønske’, hvor han bl.a. har det ikoniske citat: ” Kan du tage Tom Cruise på nosserne?”. Han er nu tilbage – og hvem de to komikere denne gang skal tage på løgene, det finder vi ud af.

Magnus Millang – komikeren har tidligere samarbejdet med Casper og Frank i komedien Dan Dream, men er nu klar til at få sin ilddåb på tennisbanen i Klovn-universet. Det har skuespilleren selv afsløret i et Instagram opslag, hvor det fremgår, at Jimmy Bøjgaard er hans doublepartner. Tv-værten fik sin debut i 'Klovn' i sidste sæson som en del af det kendte mountainbike-hold "The Mountain Lions".

Mikael Bertelsen & Mads Brügger - de to tidligere programchefer på Radio24Syv (og meget andet!) ser også ud til at optræde i den føromtalte tenniskamp, eller som Casper beskriver det "Den sygeste kamp... EVER!". De to dukkede kort op i den seneste film, 'Klovn The Final'.

Ann Lind Andersen – i et opslag har filmanmelderen offentliggjort, at hun medvirker i sæson 8 af ’Klovn’. Og ikke nok med det, så kunne hun i samme ombæring også afsløre, at skuespiller Pilou Asbæk, instruktør Asger Leth (hvis far, Jørgen Leth, tidligere har medvirket i ’Klovn’) og forfatter Martin Kongstad, der senest skrev Casper Christensens biografi, også er med. Disse vil efter sigende - sammen med Ole Bornedal - være en del af en filmklub.

Poul Krebs - den folkekære sanger får sin debut i den nye sæson af 'Klovn' - i en scene med både Frank, Mia, Casper og Fnug - i hvert fald, hvis man skal tro CCs foto.

Natasja Crone Stéphanie Surrugue - de to studieværter vil være en del af Mias nye bogklub.

Hanne Vibeke-Holst - den populære forfatter vil stå for et skriveseminar i den nye sæson.

Yderligere tæller sæsonen gæster som Morten Messersmidt, Dejan Cukic og Waage Sandø. Det skriver TV2 i deres pressemateriale.

Ydermere ser det også ud til, at sæsonen byder på et nyt juleafsnit – måske en opfølger til det legendariske ’God jul, Frank’ fra sæson 3?

Sæson 8 af 'Klovn' får premiere på TV2 Play den 6. juni.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.