Gå til hovedindhold

'Klovn' vender tilbage: Ny sæson på vej

Casper og Frank er klar til flere pinligheder

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Casper Christensen og Frank Hvam annoncerede med deres biograffilm sidste år, Klovn The Final, at nu var det slut med Klovn... på film!

Makkerparret vender nemlig nu tilbage i de velkendte Klovn-figurer på den lille skærm i en ny og 8. sæson, det skriver TV2 i en pressemeddelse.

Optagelserne starter snart, og otte nye afsnit af Klovn forventes at ramme tv-skærmene allerede til sommer.

'Klovn the Final' blev sidste forår pillet af biografplakaterne, da Danmark blev lukket ned af corona, og netop det har også været en faktor til Klovns comeback. Casper Christensen udtaler til TV2:

- Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver ‘Klovn’, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår.

Klovn på film er afsluttet, og det ser også ud til, at serieuniverset snart afvikles:

- Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér.

Ovenstående citat fra Frank Hvam til TV2 er lidt tvetydigt - og det kunne betyde, at der måske er et par sæsoner i støbeskeen til for alvor at sige farvel til de to elskede karakterer.

Selvom serien vil byde på masse af genkendelige ansigter, sker der en udskiftning bag kameraet. Casper Christensen står nemlig selv for instruktionen denne gang, som ellers før er blevet varetaget af Mikkel Nørgaard og Jesper Rofelt.

Klovn - sæson 8 får premiere på TV2 Play til sommer.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.