Gå til hovedindhold

Casper Christensen: Derfor er det her den bedste Klovn-sæson nogensinde

Sæson 8 er blevet "rigtig, rigtig sjov"

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Komiker-duoen Casper Christensen og Frank Hvam er tilbage med den nye 8. sæson af Klovn, som bliver vist på TV2 og TV2 Play i øjeblikket.

sin Instagram har Casper Christensen kaldt den akutelle sæson for seriens bedste nogensinde. Så da vi fangede den ene af Klovn-bagmændene på en telefon, måtte vi lige høre, hvad der gør sæson 8 ekstra god:

- Glæden ved at lave det er altid for mig en super indikator på, at det bliver godt. Vi har haft det virkelig, virkelig sjovt sammen Frank og jeg under skrivningen. Vi har fået en ny skriver med Neel Feldsted, som har givet os et nyt boost i skriverrummet. Så det har været rigtig fedt at skrive, og vi har følt en større frihed i skriveriet denne gang.

- Da vi skrev den forrige sæson, der var vi klar over, at vi skulle tilbage til hverdagen. Vi skulle finde tilbage til det gode gamle 'Klovn' og med den her har vi følt os mere frie til at lave nogle vilde ting. 

- Og så har jeg været så utrolig privilegeret at instruere den her sæson, og det har været en fantastisk oplevelse for mig. Og så er det klart, så må jeg gå ud og meddele, at det her er den bedste sæson. Simpelthen.

Klovn sæson 8, Casper Christensen, Frank Hvam

 

Derfor er sæson 8 "blevet rigtig, rigtig sjov"

Casper Christensen er netop sprunget ud som instruktør på denne sæson, og hvad har det så givet til Klovn-universet?

- Vi har normalt Mikkel Nørgaard på, som i mine øjne er Danmarks bedste instruktør. Men han arbejdede i USA under den her sæson, så det var derfor jeg overtog. Så det var i mangel af bedre. 

- Men det viste sig så, at jeg fik utrolig meget ud af det. Jeg gør det anderledes end Mikkel. Jeg er rigtig meget på komikken.

- Vi improviserer, så jeg er virkelig meget på at komme med nye ideer, nye forslag, nye måder, at Frank og Mia eller hvem det er, kan lave jokes på. Så det vil sige, at der for klipperne er mange muligheder for at få komikken frem.

- Jeg er ikke så skrap til at få lavet de flotte billeder. Det beder jeg kameramanden om at hjælpe mig med. Men selve det med komikken, det har været der, hvor jeg har kunne være stærk. Og det er derfor, at den er blevet sjov, den her sæson. Det er blevet rigtig, rigtig sjov, synes jeg selv personligt.

Casper afslørede også overfor os, at han ikke kommer til at instruere alle afsnit i den næste sæson 9, der vil Mikkel Nørgaard nemlig være tilbage.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.