Gå til hovedindhold

Duoen bag ’The Rain’ og ’Nisser’ er klar med ny dansk Netflix-serie - denne gang med rumvæsner!

Den danske Stranger Things?

Skrevet af Emma Schultz Christiansen


Der er en ny dansk Netflix-serie på vej fra duoen Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt. De har tidligere stået bag bl.a. serien The Rain, som er den mest sete ikke-engelsksprogede serie på streamingtjenesten. Ligesom at de her i december producerede julegyseren Nisser.

Deres nye serie hedder ’Chosen’ og er en coming-of-age sci-fi-historie om den unge pige Emma, hvis virkelighed pludselig bliver vendt på hovedet, da hun indser, at verden ikke er så sikker og vidunderlig, som hun troede den var. Se traileren nederst.

Netflix

 

'Chosen' er en nervepirrende og absurd historie, som udspiller sig i udkanten af Danmark i byen Middelbo. I følge byens historie, blev den verdensberømt da en meteor styrtede ned i den for 17 år siden. Men da Emma ved et uheld opdager, at historien om meteoren er løgn, afslører hun samtidig den farlige og usandsynlige sandhed om sin barndomsby.

Herefter er Emma tvunget til at indse, at hverken hendes venner eller samfundet kan redde hende nu, hvor hun har allermest brug for dem.

Det lyder som Stranger Things møder Danmark i denne tv-serie, hvor vi nok skal regne med at se rumvæsner!

Serien er instrueret af Kaspar Munk, som fornylig også har instrueret den første danske HBO Max-serie Kamikaze.

På rollelisten finder man bl.a. Retfærdighedens ryttere-stjernen Andrea Heick Gadeberg, Malaika Berenth Mosendane, Andreas Dittmer, Albert Rudbeck Lindhardt, Mohamed Djeziri, Magnus Juhl Andersen, Anders Heinrichsen, Line Kruse, Henrik Prip, Marie Louise Wille, Ken Vedsgaard og Nikolaj Kopernikus.

'Chosen' får premiere den 27. januar på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.