Gå til hovedindhold

Dansk stjerne gør skuespil-comeback i populær Netflix-serie

Du husker ham måske fra 'Rich Kids' eller C21

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


 

Søren Bregendahl brød igennem som sanger med bandet C21 og medvirkede i 00'erne i bl.a. Supervoksen, 'Rich Kids', 2900 Happiness' og Far til fire-filmene.

I 2012 blev skuespilkarrieren dog indstillet. Indtil nu, hvor danskeren er på rollelisten til 2. sæson af Netflix’ populære serie Emily in Paris.

Til Ritzau fortæller den 38-årige Bregendahl:

- Jeg har haft nogle års pause fra skuespillet, hvor andet har fyldt. Men der har længe været en længsel i mig for at komme tilbage til faget.

'Emily in Paris' følger Emily (Lily Collins), der arbejder for et marketingsfirma i Paris. Bregendahl indtager rollen som den hollandske fotograf Erik, der forelsker sig i den noget ældre Sylvie Grateau, der er chef for marketingsfirmaet i Paris, hvor Emily arbejder.

- Jeg var super begejstret for den første sæson af serien, som indeholder både den lette humor og nogle spændende, menneskelige dramaer. Så da det blev en mulighed at være med, var jeg ikke i tvivl, fortæller danskeren til Ritzau.

'Emily in Paris' var tidligere i år nomineret til en Emmy for Bedste komedieserie. Serien er skabt af den rutinerede Darren Star, som tidligere har stået bag bl.a. Sex and the City.

'Emily in Paris' sæson 2 får premiere den 22. december på Netflix.

 

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.