Gå til hovedindhold

Egernet fra 'Ice Age' får endelig sin nød i rørende afskedsvideo

Animationsselskabet bag lukker

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det forhistoriske egern Scrats utrættelige jagt på sit agern når langt om længe sin afslutning i nedenstående søde og korte animationsfilm, der udspringer Ice Age-franchisen.

Det hele startede tilbage i 2002 med den første Ice Age-film. Siden har vi indtil videre fået hele fem efterfølgere, senest i år med Ice Age: Buck Wilds eventyr, der kan ses på Disney+.

Det er som bekendt netop Disney, der har opkøbt 20th Century Fox og herunder animationsstudiet Blue Sky Studios, der står bag Ice Age-franchisen. Opkøbet betød dog også, at Blue Sky blev lukket.

LÆS OGSÅ: 7 skjulte film-skatte på Disney+

Det betyder imidlertid ikke, at det er slut med film sat i Ice Age-unverset, hvilket netop Buck Wild-filmen vidner om.

Det originale hold bag de elskede film og forhistoriske karakterer har dog måtte sige farvel til jobbet med at lave flere film i franchisen.

Holdet har derfor nu lavet en sød lille kortfilm, der er deres eget personlige farvel til filmserien. Her finder man således Scrat, der altså endelig får fat i sit agern, som han straks guffer i sig. Man kniber sgu en lille tårer. 

Find 'Ice Age: Buck Wilds eventyr' på streaming her
.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.