Gå til hovedindhold

Kendt animationsserie vender tilbage: Fanfavorit tilslutter sig

The Simpsons-skaberens fremtidsserie

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Opdateret den 2. marts 2022: Først forlød det, at stemmen bag den brovtende robot Bender, John DiMaggio, ikke ville vende tilbage i Hulus nye version af animationsserien 'Futurama'.

Nu kan Variety dog bekræfte, at DiMaggio er med ombord. En nyhed der helt sikkert vil glæde fans af serien.

Selv udtaler skuespilleren ifølge Variety:

"JEG ER TILBAGE, BABY! Så fandens taknemmelig for kærligheden og støtten fra både fans og kolleger i hele denne tid (især min kone, Kate), og jeg kan ikke vente med at komme tilbage på arbejde med min 'Futurama'-familie, sagde DiMaggio i en erklæring.

"#Bendergate er officielt slut, så læg den bagerst på ​​en hylde bag julepynt, eller måske i den køkkenskuffe med alt det andet lort, du har lagt derinde som gammel, ubrugelig skør lim, eller måske endda læg den i en krukke, du sparer prutter i. Uanset hvad der fungerer for dig, er jeg ligeglad, du forstår, hvad jeg mener. JEG ER TILBAGE BABY! BID MIN SKINDENDE METALRØV!"

--------------------------------

For anden gang bliver animationsserien Futurama genoplivet, og denne gang har Hulu bestilt 20 nye episoder af science fiction-komedien. Det skriver Deadline.

Matt Groening, der står bag serien og også er kendt for The Simpsons, vender tilbage som skaber, mens Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr og David Herman alle er tilbage i deres respektive roller. 

Mest bemærkelsesværdigt er, at stemmen bag fanfavoritten, den brovtende, rygende robot Bender, ikke er at finde på rollelisten. John DiMaggio har nemlig ikke kunnet komme til enighed om en kontrakt med serieskaberne.

de sociale medier har flere brugere allerede rettet kritik mod fraværet af DiMaggio: 

- Uden @TheJohnDiMaggio #Futurama & @hulu kan bide min metalliske, skinnende røv,” lyder en fanbesked delt af DiMaggio via hans officielle Twitter-profil.

- Håber virkelig, at de sikrer sig @TheJohnDiMaggio i den nye Futurama. “Skulle det ikke ske, bliver Bender spillet af en anden.” hvor høje er de lige?” skriver en anden.

Futurama

‘Futurama’ blev oprindeligt vist på Fox fra 1999-2003 og handler om den unge Philip Fry, der bliver nedfrosset og vågner op 1.000 år senere i en fremtidsverden med spøjse nye karakterer som sine nye bedste venner.

Serien blev bragt tilbage i 2007, mens der har været et par spillefilm undervejs. 'Futurama' fik dog aldrig helt den succes, som Matt Groening opnåede med The Simpsons, men serien har stadig et trofast følge af fans, som kan lide science fiction og populærkulturelle referencer.

Futurama rammer Hulu (og derved formentlig Disney+) i 2023.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.