Gå til hovedindhold

Endnu en Disney-klassiker bliver genindspillet

De syngende katte fra 'Aristocats' vender tilbage

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Elskede animationsfilm som Løvernes Konge, Aladdin og Skønheden og Udyret fra Disney har alle fået en såkaldt live-action genindspilning inden for de sidste fem år. Her kommer de animerede karakterer til live gennem rigtige skuespillere eller moderne CGI-teknologi.

Nu har produktionsgiganten skudt deres næste genindspilning i gang, hvilket bliver en genfortælling af 1970-filmen Aristocats

Filmatiseringen er på nuværende tidspunkt i et meget tidligt stadie i udviklingen, men ifølge Deadline bliver det Will Gluck og Keith Bunin, som skriver manuskriptet. De to har tidligere stået bag hhv. Peter Kanin-filmene og Pixar-titlen Fremad

'Aristocats' handler om en familie af aristokratiske katte, der bliver kidnappet af deres ejers onde butler. Katterne bliver efterladt lagt fra deres hjem, og får at finde tilbage må de samarbejde med den charmerende vildkat O'Malley.

Hvorvidt den nye filmatisering af 'Aristocats' får biografpremiere eller ender direkte på streaming, som 2019-udgaven af Lady og Vagabonden gjorde, vides ikke endnu.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.