Gå til hovedindhold

Ikonisk gyserhelt sendes på pension - skuespiller giver ærlig årsag

"Det er på tide at hænge motorsaven op"

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Efter 40 år, tre spillefilm og en serie som Ash Williams er Bruce Campbell definitivt færdig som sin ikoniske karakter fra Evil Dead.

Den 63-årige skuespiller forklarer sin pensionering af Ash i et interview med Collider, da han bliver spurgt ind til fremtiden for gyserfranchisen:

- Jeg er færdig med at spille Ash, så det afgør en del i forhold til, hvor vi tager franchisen hen uden den karakter, men der er flere historier.

- Der kommer ingen traditionel udgave af Evil Dead mere. Ash er væk. Jeg har sendt den karakter på pension, fordi jeg fysisk ikke kan være ham længere, så hvorfor prøve det? Hvorfor gør jeg det?

- Det er på tide at hænge motorsaven op. Men vi er stadig filmskabere, vi er stadig producere, vi er stadig kreative fyre, så vi tænker, "Hvordan fortsætter vi den ellers?"

Bruce Campbell peger bl.a. på instruktør Lee Cronin, som Evil Dead-skaber Sam Raimi har udvalgt til at fortsætte gyserserien i den kommende film 'Evil Dead Rise', som han for nyligt gav en blodig opdatering på.

Til spørgsmålet om det var svært at sige farvel til Ash, er Bruce meget oprigtig:

- Nej. Hvad end den klichefase er, så droppede jeg det. Jeg har ikke mere tilbage. De tre sæsoner [af Ash vs. Evil Dead] var de længste sæsoner i mit liv ... Det var en endeløs fysisk kamp. 

Campbell fortsætter med at fortælle, at han glad for, at han gjorde det, fordi han følte, at serien fik fuldendt den rejse, som de startede med karakteren for mange år tilbage.

Tak Bruce, tak for Ash! All hail to the king! 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.