Gå til hovedindhold

Kæmpe julefilm på vej: Dwayne Johnson laver juleudgaven af Fast & Furious

Holdet fra 'Jumanji' og 'Fast & Furious' står bag 'Red One'

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Fast & Furious-stjernen Dwayne 'The Rock' Johnson skal medvirke i en julefilm. Meget tyder dog på, at det ikke bliver en klassisk romantisk komedie som vi tit ser til højtiden.

Filmen har titlen Red One og er blevet opkøbt af Amazon. Den produceres af Johnson selv samt Hiram Garcia, der sammen også har lavet Jumanji-filmene og Fast & Furious-spinoff-filmen Hobbs & Shaw.

I et interview med Collider har Garcia antydet, hvad man kan forvente af den kommende film:

- Vi har altid gerne ville lave en kæmpe julefilm, men kunne bare ikke finde den helt rigtige. Vi ledte efter noget, som passede til Dwayne Johnsons DNA, som havde lidt mere bid i sig og som var større og mere globalt, fortæller Garcia og forklarer, at han pitchede ideen for manuskriptforfatteren ved at sige:

- Lad os lave ‘Hobbs & Shaw’ møder Miraklet på Manhattan.

Det lyder altså til, at 'Red One' vil blande det bedste fra action-komedie-genren og det hyggelige og familievenlige fra julefilm.

Bag kameraet har man hentet flere tidligere samarbejdspartnere fra 'Fast & Furious'- samt 'Jumanji'-filmene ind, da filmens manuskript bliver skrevet af Chris Morgan (Fast & Furious 2-8), mens Jake Kasdan (Jumanji) sætter sig i instruktørsædet.

Optagelserne forventes til 'Red One' går i gang i løbet af 2022.

Dwayne Johnson kan ses i 'The Red Notice' på Netflix fra den 12. november.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.