Gå til hovedindhold

Mr. Big er også ude af ny Sex and the City-serie

Først Samantha, nu Big...

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Sex and the City bliver genskabt i en ny serie med titlen And Just Like That...

Men det er ikke det helt samme hold, som vender tilbage. I sidste uge kunne vi fortælle, hvorfor kernemedlemmet Samantha ikke er med i den nye sæson. Og nu forlyder det, at flere andre kendte ansigter fra serien også har meldt fra.

Page Six skriver således, at Carries on-and-off mand, Mr. Big, spillet af Chris Noth har meldt fra. Ligesom at Mirandas mand, Steve Brady (David Eigenberg), stadig forhandler om et muligt comeback.

Den ikoniske Mr. Big er ellers en central figur i både serien og i de to spillefilm, men noget tyder altså på, at Carrie og Big har fået deres endelige break-up.

Et rygte fra 2018 forlød, at man i den aflyste 'Sex and The City 3'-film ville have slået Mr. Big ihjel med et hjerteanfald. Om det bliver tilfældet i den nye serie, det må tiden vise.

Det vides heller ikke, hvorfor Chris Noth ikke vender tilbage til rollen. Men tidligere har skuespilleren udtalt sig kritisk om filmene, ligesom, at han er i gang med flere andre produktioner.

And Just Like That... har ingen premieredato endnu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.