Gå til hovedindhold

Derfor er Samantha ikke med i den nye Sex and the City-serie 'And Just Like That'

HBO-chef forklarer

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Denne artikel blev bragt første gang i februar 2021.

I januar blev det offentliggjort, at den populære serie Sex and the City genopstår med en ny sæson på HBO Max.

Serien har titlen And Just Like That..., men det er ikke den eneste ændring. Det er nemlig ikke alle de fire kvindelige hovedroller, som vender tilbage. Samantha (spillet af Kim Cattrall) er blevet skrevet ud af den nye sæson.

I et interview med TV Line afslører HBO Max-chefen Casey Bloys årsagen til, at serien har taget afsked med karakteren Samantha Jones.

- Ligesom i det virkelige liv, så kommer der mennesker ind i dit liv, og mennesker forlader [dit liv]. Venskaber forsvinder, og nye venskaber starter.

- De prøver at fortælle en ærlig historie om at være en kvinde i 50-årsalderen i New York. Det skal føles organisk, og de venner du har i dine 30'ere, har du måske ikke, når du er 50 år.

Tidligere har der været historier ude om, hvordan netop Kim Cattrall og Sarah Jesscia Parker, der spiller Carrie, har haft flere konflikter og nærmest ikke kan være i et rum sammen.

Sarah Jessica Parker er tilbage i rollen som Carrie Bradshaw, mens de to andre veninder Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis) altså ser ud til stadig at være en del af karakterens liv i den nye sæson, der vil bestå af 10 afsnit.

And Just Like That... får premiere den 9. december på HBO Max.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.