Gå til hovedindhold

Netflix bekræfter: Bridgerton vender tilbage med ny sæson

Lady Wistledown afslører ny hovedkarakter

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Det kommer ikke som en stor overraskelse, efter at Netflix-serien har haft en af streamingtjenestens mest succesfulde lanceringer nogensinde, men nu er det officielt: Bridgerton vender tilbage med en sæson 2.

Lady Wistledown, Londons mest hemmelighedsfulde karakter og personlige Gossip Girl, fik æren af at afsløre den nye sæson med et brev i bedste Bridgerton-stil.

Brevet afslører, at anden sæson kommer til at skifte fokus til Lord Anthony Bridgerton, som kommer til at dominere den forekommende sociale sæson. Den populære første sæson handlede om den ældste Bridgerton-søster, Daphny, og hendes passionerede forhold til The Duke of Hastings.

Netflix-serien er baseret på Julia Quinns romaner ved samme navn, hvor hver enkelt bog følger en ny person. Serier som The Wire og SKAM har på samme måde benyttet denne fortællestil, hvor hver sæson fokuserer på en ny hovedkarakter.

Produktionen starter dette forår, mens premieredatoen endnu er ukendt. Se Lady Wistledowns brev herunder.

<br>

 

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.