Gå til hovedindhold

Ny dokumentar dykker ned i de vilde anklager mod Hollywood-stjerne - fra kannibalisme til sex-misbrug

Den skandaleramte skuespillers uhyggelige familie

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Efter anklager om kannibalisme og seksuelt overgreb samt psykisk og fysisk misbrug er Armie Hammers karriere og liv smuldret - det forlyder, at han er endt som sælger.

I en ny dokumentar fra Discovery+ med titlen 'House of Hammer' dykkes der ned den vilde skandale samt i den rige families imperium og de generationer, der kom før Armie Hammer - og som formentlig har været med til at forme den tidligere stjerne. Se traileren nederst.

Ifølge Discovery+-chef Jason Sarlanis, så er de voldsomme anklager mod skuespilleren kun toppen af isbjerget, når det kommer til Hammer-familien, og den nye serie vil altså grave nogle af disse mørke og ondskabsfulde hemmeligheder frem i lyset.

LÆS OGSÅ: 8 skuespillere der er boykottet af Hollywood.

Flere tidligere familiemedlemmer vil således medvirke og fortælle nogle af de voldelige forhold, som de har oplevet fra den mandlige del af familien Hammer.

I traileren kan det ses, at dokumentaren især kommer til at undersøge anklagerne med de involverede - med tekst- og lydbeskeder, fotos, videoer og meget mere.

Skuespillerens tante Casey Hammer åbner blandt andet op og udtaler i traileren:

- Hvis du tror på ideen om at lave en aftale med djævlen, så er Hammer-familien toppen af toppen. Jeg har ladet familien styre hele mit liv. Det er på tide at stoppe. Jeg nægter at blive truet til tavshed.

'House of Hammer' får premiere den 2. september på Discovery+.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.