Gå til hovedindhold

Ny sæson af populær agent-serie bliver den sidste

Premiere i slutningen af juni

Skrevet af Eman Matar


Den amerikanske action-thriller-serie Jack Ryan af Tom Clancy vender tilbage i dens fjerde og sidste sæson.

Serien får premiere den 30. juni på Amazon Prime, og kan streames i mere end 240 lande.

Streamingtjenesten udgiver to afsnit hver fredag frem til seriefinalen den 14. juli, så der bliver i alt udgivet seks afsnit. 

LÆS OGSÅ: Succes-serie fornyet med 2. sæson - se den danske premieredato

I denne sæson er titelfiguren på sin hidtil farligste mission: han står over for en fjende, både ude og hjemme. Som ny vicedirektør for CIA får Jack Ryan til opgave at afdække intern korruption, og i den forbindelse opdager han en række mistænkelige hemmelige operationer, der kan afsløre landets sårbarhed. 

Mens Jack og hans hold undersøger, hvor omfattende korruptionen er, opdager han noget langt værre: et samarbejde mellem et narkokartel og en terrororganisation, der udfordrer vores hovedpersons tro på det system, han altid har kæmpet for at beskytte.

LÆS OGSÅ: Fanfavorit blæser både anmeldere og publikum omkuld: "Uden tvivl en af årets bedste film"

I serien medvirker John Krasinski som Jack Ryan. Krasinski har bl.a.haft stor succes med sine roller i A Quiet Place og The Office.

Derudover ser man også Wendell Pierce, Michael Kelly, Betty Gabriel, Elizabeth Wright, Abbie Cornish, Michael Peña og Louis Ozawa.

'Jack Ryan' har premiere på Amazon Prime den 30. juni.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.