Gå til hovedindhold

Peter Mygind om at vende tilbage til elsket tv-serie: "Det ville være fantastisk"

Stjernen har flere ideer til, hvad det skal handle om

Skrevet af Viktor Rame


I anledning af den fjerde sæson af Sommerdahl, der fik premiere i sidste uge, havde vi forleden en snak med Peter Mygind om hele karrieren i vores Kino.dk-podcast Den varme biografstol.

Her kom den danske skuespiller med gode bud på, hvordan nogle af de klassiske danske serier, han har medvirket i, kunne fortsætte, såsom hvordan en ny sæson af 'Taxa' ville se ud i dagens Danmark.

Mygind er også fyldt med gode idéer til en eventuel fortsættelse af Nikolaj og Julie, der i 2003 vandt en Emmy-pris i USA for Bedste Internationale Dramaserie:

- Jamen, hvor er de i dag? Serien slutter jo med, at de får hinanden. Det kunne måske være rørende at møde Nikolaj og Julie nu. De har fået børnebørn, og hvordan er deres liv nu? […] Det kunne der sagtens komme noget fint ud af.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind afslører sin idé til en ny sæson af 'Taxa'

Vi spurgte den danske skuespiller, om han kunne tænke sig at vende tilbage til rollen som Nikolaj, hvortil han svarer:

- Ja ja, det kunne jeg sagtens. Det ville være fantastisk. Det ville da være meget rørende.

- Det kunne også sagtens være en spillefilm. Og det er sjovt, jeg synes, at jeg mødte Søren Sviestrup [hovedmanuskriptforfatter, red.] engang, hvor vi snakkede om det. Ja, man ved aldrig. Nogle gange skal man sende noget ud i universet, så bliver det måske opfanget, og måske sker der så noget.

Sæson 4 af ’Sommerdahl’ kan ses på TV2 Play nu og på TV2 Charlie fra 14. maj.

Lyt til hele podcasten med Peter Mygind herunder - eller i din foretrukne podcast-app (søg på "kino.dk filmpodcast"):

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.