Gå til hovedindhold

Pixar har gjort det igen: Se 'Sjæl' på Blockbuster.dk nu

Oscar-nomineret familiehygge (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuiden


Animationsfilmen ’Soul’ / ’Sjæl’ kan nu ses på Blockbuster.dk

Køb den her:

Blockbuster

 

Livets store spørgsmål – for hele familien

’Sjæl’ handler om musikskolelæreren Joe Gardner, der altid har drømt om en karriere som professionel jazzmusiker.

Da han får tilbudt at spille på byens bedste jazzklub, er det en chance for livet. Men i sin iver og glæde overser Joe et hul i vejen og dør. Det tager ham til The Great Beyond, hvor hans sjæl må kæmpe for sin egen menneskelige overlevelse.

Joes sjæl bliver parret op med den den utilpassede sjæl ”22”, som Joe skal vise livets smukke sider. Det bliver et livsændrende møde for dem begge to.

’Sjæl’ udforsker nogle livets store og vigtige spørgsmål, nemlig: Hvem er vi? Og hvad gør dig til dig?

Disney

 

En åndelig efterfølger til ’Inderst inde’

Bag filmen står produktionsselskabet Pixar, der i 1995 tog verden med storm, da animationsfilmen Toy Story fik premiere. Den brillierede med ny teknologi, men også fortalte en virkelig rørende historie, som ramte både små og store.

Den tradition har de holdt i hævd i alle årene. En af forfatterne bag Toy Story var Pete Doctor, der sidenhen har været involveret i stort set alle Pixars storfilm, ikke mindst Inderst Inde, som han i 2015 vandt en Oscar for.

Den enorme succes førte til en livskrise hos Pete Doctor, der efter at have brugt årevis på 'Inderst Inde' blev efterladt i et tomrum, da det hele var forbi.

’Sjæl’ blev derfor født ud af det centrale eksistentialistiske spørgsmål, som ramte filmskaberen: Hvordan er min korte tid på denne jord bedst brugt?

Disney

 

Oscar-nomineringer og dansk stjernestemme

Pixars Oscar-succes fortsætter også med ’Sjæl’, der har fået hele tre Oscar-nomineringer til årets uddeling, herunder for Bedste animationsfilm, som den er favorit til at vinde.

De originale stemmer byder bl.a. på Jamie Foxx og Tina Fey, mens den danske version byder på stjernen Nikolaj Lie Kaas, der lægger stemme til Joe.

Lie Kaas har bl.a. følgeskab af Mille Lehfeldt, Melvin Kakooza og Lars Mikkelsen.

’Sjæl’ kan købes på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.