Gå til hovedindhold

Pixars næste storfilm Soul kommer direkte på Disney+

Får streaming-premiere i julen
daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Walt Disney Pictures har valgt at udsende Pixars kommende storfilm, Soul, direkte på deres streamingtjeneste Disney+.

Dermed kan filmen, der ellers var planlagt til biografpremiere den 25. december, eksklusivt ses hos musehusets egen tjeneste fra selvsamme dato.

'Soul' er skabt af manden bag biografhittet Inderst inde, og på samme måde tager filmen fat i nogle filosofiske spørgsmål og præsenterer dem, så både børn og voksne kan være med.

Filmen handler om det, der gør en person til netop DEN person. Hovedrollen er musiklæreren Joe Gardner, som får en unik mulighed for at spille på den bedste jazzklub i byen.

Men et lille fejltrin tager ham fra New York Citys gader til The Great Before – et fantastisk sted, hvor nye sjæle får deres personligheder, finurligheder og interesser, inden de rejser til Jorden.

Fast besluttet på at vente tilbage til sit liv slår Joe sig sammen med en gammelklog sjæl, 22, som aldrig har forstået det attraktive ved at være menneske.

Soul får premiere på Disney+ den 25. december.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.