Gå til hovedindhold

Så du det? Dansker medvirker i 'True Detective 4'

Kan han få en betydningsfuld rolle?

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Det nyeste og tredje afsnit af 4. sæson af True Detective har fået premiere på HBO Max. Og vi fik os lidt af en overraskelse, da en dansk skuespiller pludselig dukke op på skærmen.

Det drejer sig om Kasper Leisner, der er kendt fra tv-serier som Anna Pihl, Bedrag og Gidseltagningen.

Bemærk: Det følgende indeholder en spoiler for afsnit 3 af 'True Detective: Night Country'.

Kasper Leisner dukker op i en kort scene, da den unge betjent Prior spørger Liz Danvers (Jodie Foster), hvorfor hun og den tidligere makker Navarro (Kali Reis) endte med at stoppe deres samarbejde. Liz fortæller her en historie om en mand ved navn William Wheeler - spillet af den danske skuespiller!

I et kort øjeblik ser vi Kasper Leisners ansigt vende mod kameraet, da Danvers og Navarro nærmer sig ham på en stol - og han sender et ækelt smil til dem.

Danvers fortæller i flashbacket, at Wheeler var død, da de ankom - selvom at han tydeligvis er levende i klippet. Der er derfor nok mere til historien om Wheeler - og hvorfor Danvers og Navarro endte med stoppe makkerskabet. Så mon ikke vi kommer til at se Kasper Leisner igen i 4. sæson? Og kan det faktisk ende med, at han får en mere betydningsfuld rolle? Vi får se.

I mellemtiden kan du læse mere om en af de mest spændende fanteorier omkring 'True Detective: Night Country', der vedrører Matthew McConaugheys karakter Rust Cohle.

'True Detective' - sæson 4 kan ses på HBO Max.

Kasper Leisner i 'True Detective: Night Country'. Foto: HBO Max.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.