Gå til hovedindhold

Streamingtip: Ny gyser er 'Back to the Future' men med mere blod

Fra selskabet bag 'Insidious' og 'The Purge'

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Halloween-hyggen er sikret med slasher-komedien 'Totally Killer', der er tilgængelig på Prime Video fra d. 6. oktober.

35 år efter det chokerende mord på tre teenagere vender den berygtede "Sweet Sixteen Killer" tilbage på Halloween-aften for at kræve et fjerde offer. Den 17-årige Jamie ignorerer sin overbeskyttende mors bekymring og kommer til at stå ansigt til ansigt med den maskerede galning. Da tingene begynder at blive intense, må Jamie og hendes mor, Pam, flygte for deres liv og rejser ved et uheld tilbage til 1987 - året hvor de oprindelige mord fandt sted.

De slår sig sammen med en teenageversion af Pam (Olivia Holt) for at sætte en stopper for morderens terrorregime.

LÆS OGSÅ: Streamingtip: Stjernespækket familiegyser er nu på Disney+

Den er produceret af det kendte gyserstudie Blumhouse og dermed holdet bag moderne gyserklassikere som Insidious og The Purge. Derfor er der god grund til at gøre sig klar til en vild blanding af fortid og nutid, mens ’Totally Killer’ tager dig med på en tidsvridende, rystende tur for at afsløre hemmeligheder og bekæmpe nogle alvorligt blodige baddies.

Kiernan Shipka, der spiller rollen som Jamie, er en sand rising star i underholdningsverdenen. Med sin gennembrudsrolle som Sally Draper i den anmelderroste serie Mad Men fremviste Shipka sine skuespilfærdigheder i en ung alder. For nylig charmerede hun publikum som hovedrollen i Netflix' mørke og tryllebindende filmatisering af Chilling Adventures of Sabrina.

Olivia Holt fangede for første gang rampelyset som Kim i Disney-serien 'Kickin' It'. Hun har siden spillet Dagger i Marvel-serien 'Cloak & Dagger', hvor hun viste sit talent i en mere kompleks og dynamisk rolle.

'Totally Killer' kan ses på Prime Video.

 

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.