Gå til hovedindhold

Streamingtip: Varm op til ventet Eddie Murphy-film med de tre første film i serien

De er netop blevet tilgængelige på Netflix

Skrevet af Anders Heckmann


I 1984 kom filmen Beverly Hills Cop, som på dansk fik titlen 'Frækkere end politiet tillader', der skulle vise sig at blive en af 80’ernes mest elskede komedier.

I hovedrollen finder vi den flabede betjent Axel Foley, spillede af en af vores tids største navne indenfor genren, nemlig Eddie Murphy.

Det blev til hele tre film i serien, hvoraf den sidste: 'Frækkere end politiet tillader 3', kom tilbage i 1994, altså for godt 30 år siden.

Man kan dog godt begynde at glæde sig, for nu vender den 63-årige skuespiller tilbage til rollen i Frækkere end politiet tillader: Axel F, der har premiere på Netflix den 3. juli.

Historien fortsætter dog ikke direkte efter 3’eren, men er blevet bragt op til nutiden, hvor Axel Foley har en datter (Taylour Paige), som arbejder som forsvarsadvokat.

Hun får sin far blandet ind i en sag i Californien, hvor han får ødelagt makkerskabet til sin gamle makker (spillet af Kevin Bacon) - og får en ny partner, spillet af Joseph Gordon-Levitt.

Men med udgivelsen af en efterfølger så mange år efter, er det en oplagt mulighed for at gense de gamle klassikere, og derfor er det meget nærliggende, at de tre første film i serien netop er blevet tilgængelige på Netflix, som opvarmning til den nye.

Det drejer sig her om Frækkere end politiet tillader 1 fra 1984, Frækkere end politiet tillader 2 fra 1987 og Frækkere end politiet tillader 3, der som nævnt kom i 1994. De kan alle ses på Netflix nu.

'Frækkere end politiet tillader: Axel F' kan ses på Netflix fra den 3. juli.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.