Gå til hovedindhold

Sylvester Stallone var tæt på at blive slået ihjel af medspiller

Ikoniske boksekamp kunne være endt fatalt for legenden

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det ser voldsomt ud, når slagene regner ned over Sylvester Stallone i hans rolle som Rocky i boksefranchisen. I den fjerde film fra 1985 ser det ikke kun drabeligt ud. Det kunne faktisk være endt fatalt i bokseringen for Stallone.

Den 75-årige legende fortæller nemlig i en making of-video om Rocky IV, at han var bange for at dø efter at have været oppe imod Dolph Lundgren, der som bekendt spiller den intimiderende Ivan Drago.

Det var et hårdt slag i brystet på Stallone, der således sendte ham på intensiv i en flyver fra Canada til Californien.

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallones 10 bedste roller

Det var dog ikke i selve øjeblikket, at Stallone følte slaget som værende næsten dødelig. Det var først senere på aftenen, at hans hjerte hævede op, og blodtrykket på Oscar-vinderen steg faretruende i vejret. Så meget at han altså troede, han skulle dø.

Efter fire dage på intensiv vendte Stallone dog bokseklar tilbage for at optage resten af den afgørende kamp. Vildt! Det hårde slag fra Lundgren endte endda i den endelige film.


Se hvor du kan streame 'Rocky IV' her.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.