Gå til hovedindhold

Verdensstjerne tjekker ind på Badehotellet

Lars Mikkelsen tilslutter sig sin kone og søn i storserien

Skrevet af Martin Møller KloockDen store danske skuespiller Lars Mikkelsen dukker op, når den ottende sæson af TV2-serien Badehotellet får premiere d. 1. februar. Den 56-årige verdensstjerne skal spille teatermaleren Svend Damm, en bekendt af skuespilleren hr. Weise og hans hustru, fru Helene.

Ifølge TV2 er Svend Damm en farverig personlighed, der – hvad angår selvoptagethed – kan konkurrere med selv hr. Weyse.

Lars Mikkelsen bliver det tredje medlem af sin familie på Badehotellet, der allerede huser hans kone Anette Støvelbæk og deres 25-årige søn Lue Støvelbæk, der spiller henholdsvis fru Frigh og fru Frighs søn, Leslie.

Om skuespillerparret får lov til at spille over for hinanden, bliver spændende at se. Senest de var med i samme serie, var i DR-serien Krøniken, hvor deres karakterer aldrig mødtes. Lars Mikkelsen og sønnen Lue har allerede spillet over for hinanden i Herrens Veje.

Svend Damm er ikke den eneste nye karakter i den nye sæson af 'Badehotellet', hvor Hr. Weises første ekskone Fanny Fjord bl.a. dukker op i skikkelse af Mille Lehfeldt. Arkæologen Claus Villumsen er også blandt de nye gæster, spillet af Andreas Jebro, der privat er gift med Amalie Dollerup, som spiller bestyrerinden Amanda i serien.

Se traileren for ottende sæson her:

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.