Gå til hovedindhold

'Vikings' får en fortsættelse på Netflix, der foregår 100 år efter

Serien 'Vikings Valhalla' får premiere i 2021

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


De sidste 10 afsnit af den meget populære tv-serie Vikings er netop landet på HBO Nordic.

Men selvom fortællingen om familien Lothbrok og de andre vikinger afsluttes, så lever universet videre i en kommende spin-off serie med titlen 'Vikings Vahalla', der udkommer på Netflix i 2021.

Serien vil udspille sig 100 år efter den originale 'Vikings' og dramatiserer livet hos nogle af de mest berømte vikinger i historien - såsom Harald Hårderåde og Erik den Røde.

Manden bag serien er Jeb Stuart, der tidligere har været med til at forfatte store actionfilm som Die Hard og The Fugitive, mens han tidligere i år stod bag krigsserien The Liberator på Netflix.

'Vikings'-skaberen Michael Hirst vil fungere som executive producer på den nye serie, og han afslører i et nyt interview med Collider, at selvom 'Vikings Valhalla' foregår 100 år senere, så vil den stadig trække tråde til den oprindelige series mytologi og karakterernes eftermæle.

Hirst afslørede videre, at serien bl.a. vil udspille sig ved Kattegat, så vi kan meget vel komme endnu tættere på Danmark i den nye serie.

Første sæson af 'Vikings Valhalla' er blevet optaget og forventes at udkomme på Netflix i 2021.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.