Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Homesman

Western af og med Tommy Lee Jones Læs mere
2014
Western
122 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I filmen 'The Homesman' lever Mary Bee Cuddy et ensomt liv i Nebraska i sidste halvdel af det 19. århundrede.

Nærmeste landsby er placeret på kanten af prærien, og da tre sindslidende kvinder fra området skal eskorteres til storbyen, melder den handlekraftige Cuddy sig frivilligt til opgaven. Men hun har brug for beskyttelse og slår derfor en handel af med George Briggs - en lokal, utilregnelig plattenslager. Sammen begynder den umage forsamling deres rejse mod civilisationen.

Western-genren byder sjældent på kvinder i hovedrollen, men 'The Homesman' er en undtagelse. Her tager den dobbelte Oscar-vinder, Hilary Swank, affære, imens hankønnet er reduceret til en forbavset tilskuer. Inklusiv Tommy Lee Jones, der både spiller filmens anden hovedrolle som George Briggs, og som samtidig står for instruktionen. Hans anden biograffilm som instruktør efter The Three Burials of Melquiades Estrada.

Filmen har desuden Sonja Richter i en markant rolle som én af de tre sindssyge kvinder. Hendes ægtemand spilles af David Dencik. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere westerns

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.