Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

A Hidden Life

Krigsdrama af Terrence Malick Læs mere
2020
Drama
173 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio

Det biografiske krigsdrama 'A Hidden Life' handler om den østrigske Franz Jägerstätter, der nægter at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Franz lever som bonde i landsbyen Radegund med sin kone og tre små døtre. Det er et simpelt og lykkeligt liv, men da krigen bryder ud, splintres idyllen.

Den østrigske bonde kommer nemlig langsomt til den erkendelse, at han ikke kan støtte Hitlers sag. Alle omkring ham ved, at forræderi betyder skam, isolation og i værste fald døden.

Men Franz’ samvittighed lader ham ikke hæve armen til et ”Heil Hitler”. Også selvom han har alt at leve for.

'A Hidden Life' er baseret på virkelighedens Jägerstätter, der i dag er et symbol for krigens samvittigheds-krigsbenægtere.

Instruktør Terrence Malick har ikke lavet et klassisk biografisk drama, men i stedet en filosoferen over livets største emner, hvilken han også gjorde i krigsdramaet The Thin Red Line i 1998.

Hans nyeste værk var nomineret til hovedprisen i Cannes, og er den første af hans film baseret på et manus siden hans Cannes-vinder The Tree of Life fra 2011. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krigsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.