Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Summerland

Kvindeskab, kærlighed og venskab Læs mere
2020
Drama
99 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Dramaet 'Summerland' foregår under Anden Verdenskrig og handler om forfatterinden Alice, som forsker i myter og folklore fra en lille konservativ landsby uden for London.

Alice lever alene og er berygtet i byen pga. hendes iltre og uimødekommende væsen. Rygterne rører hende ikke, men da staten pludseligt tvinger hende til at give husly til et barn fra London, ændres alt for Alice.

Drengen Frank er blevet evakueret fra hovedstadens krigsrædsler, og selvom Alice først vil gøre alt for at slippe af med ham, får det nye venskab langsomt åbnet op for en mere menneskelig side af Alice.

Fortidens hemmeligheder begynder at snige sig ind på Alice, som engang oplevede stor kærlighed, men fik knust sit hjerte pga. andres fordomme. 

'Summerland' er et britisk periodedrama med romantiske og menneskevarme undertoner. I hovedrollen ses Gemma Arterton, der bl.a. er kendt for sin rolle i Lone Scherfigs Their Finest Hour. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krigsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.