Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Personal History of David Copperfield

Baseret på Charles Dickens' roman Læs mere
2020
Komedie
119 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'The Personal History of David Copperfield' er en komedie baseret på den populære roman af Charles Dickens fra 1850.

Den unge David Copperfield bliver efter at have fået en ny, kold stedfar sendt hjemmefra for at klare sig i den fattigste del af London. Men efterhånden som han bliver ældre, opstår muligheden for et bedre liv, og det lykkes ham endda at komme til penge.

Som David Copperfield bevæger sig igennem tilværelsen, møder han en lang række skæve eksistenser fra alle samfundslag, der inspirerer ham til at nedfælde sit liv og forfølge drømmen som forfatter.

'The Personal History of David Copperfield' er en moderne opdatering af den klassiske roman, der betragtes som en slags selvbiografi, da historien om Copperfields liv fra barndom til voksenalderen har mange ligheder med Dickens' eget liv.

Dev Patel fra Slumdog Millionaire spiller titelrollen i en film af manden bag politiske satirer som In the Loop og Stalins død, der har samlet en flot rolleliste bestående af bl.a. Tilda Swinton, Ben Whishaw og Hugh Laurie. (Copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.