Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Verdens værste menneske

Hvem vil du være? Læs mere
2022
Drama
121 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Rakuten TV Blockbuster SF Anytime Disney+

Filmen 'Verdens værste menneske' handler om den snart 30-årige Julie, der endnu ikke har fundet ud af, hvad hun vil, eller hvem hun vil være.

Julie er helt sikker på, at hun er endt på den rigtige uddannelse - lige ind til at hun får en ny genial idé, der bare passer meget bedre til hende. Derfor skifter hun retning igen. Og igen.

Snart er hun også nået den alder, hvor de fleste er klar til at stifte familie, og det samme gælder hendes ældre kæreste Aksel. Julie er dog både rastløs og ubeslutsom omkring sin fremtid, så da hun møder den charmerende Eivind til en fest, som hun slet ikke var inviteret til, står hun overfor endnu en beslutning.

Det norske drama er et portræt af det begivenhedsrige voksenliv i slut 20'erne og dets skilleveje, hvor store og definerende valg om fremtidens kurs skal træffes.

'Verdens værste menneske' er instrueret af den norske filmskaber Joachim Trier, der her afslutter sin Oslo-trilogi efter Reprise og Oslo, 31. august. Filmen modtog to Oscar-nomineringer for både Bedste originale manuskript og Bedste internationale film. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
5.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.