Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Tag min hånd

Mille Dinesen i frit fald Læs mere
2022
Komedie
107 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Det danske komedie-drama 'Tag min hånd' handler om Maja, der har udsigt til at blive forfremmet til overlæge.

Maja bor sammen med sin mand og deres teenagesøn i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”.

Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas.

Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sin søn Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

I hovedrollen ses Mille Dinesen, der spillede en af hovedrollerne i biografhittet Jagtsæson. Dinesen og instruktøren har tidligere arbejdet sammen på tv-serien 'Rita'.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.