Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Playground

Vinder af kritikerprisen i Cannes Læs mere
2022
Drama
72 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Den belgiske film 'Playground' afslører gabet mellem børns og voksnes verden som en bundløs afgrund.

Syv-årige Nora bliver modvilligt revet fra sin fars arme ved porten til den skole, hvor hun nu skal starte. Fortabt og bange opsøger hun sin storebror Abel, men han skubber hende væk. Nora skal nu stå på egne ben og hurtigt lære skolegårdens sociale koder at kende.

Først går det relativt godt, men da hun er vidne til, at Abel kommer i problemer, tvinges hun til at navigere efter et moralsk kompas, som hun aldrig har prøvet før. I periferien anes en eller to voksne, men nede i Noras øjenhøjde er det børnenes granithårde skolegårdsregler, der gælder.

Laura Wandels debutfilm vandt kritikerprisen i Cannes og blev shortlistet til en Oscar. Det er en intens historie, hvor kameraet er fuldt fokuseret på Nora (et filmteknisk greb, som vi kender fra den ungarske Oscar-vinder Sauls søn), og hvor relationen melle børnene, forskellige grupperinger og et uudtalt kodeks er de vigtigste faktorer.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.